Startsida / Inlägg

V86-Tips Solvalla

av MLipovac

Solvalla håller i kvällens V86 tävlingar och vi får se en riktigt rolig omgång. Det finns många öppna lopp och jag tror det kommer betala bra på åtta rätt. Jag har hittat två roliga singelstreck som jag tror leder sina lopp runt om, ingen av dem är favorit och det kittlar ännu mer. Dragen får ni inte glömma, det är dom som ska ge oss pengarna. Ni hittar även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

3 Next To None Sib (V86-7) har fått två ganska passiva lopp detta år, hans form är kanske inte på topp men med dessa förutsättningar så tror jag han har riktigt bra chans. Han kanske är den snabbaste hästen vi har i landet och jag tror ingen kan snuva honom på ledningen, därifrån gör han sina bästa lopp och med Bjrön som vinner med allt så tror jag han spårar detta runt om.

Näst bästa singelstrecket

4 Vikens High Yield (V86-6) var jag redan inne på senast när han mötte Global Un Poco. Han fick chansen för sent men såg riktigt fin ut. Jag lovade mig själv att gå på honom i nästa start och nu är det dags. Han möter några riktigt bra hästar men han själv är riktigt bra och jag är inne på att Magnus kommer till ledningen efter en bit och då får dem andra vara riktigt bra för att slå honom. I ett öppet lopp är detta en riktigt bra lösning tycker jag!

Dragen

6 Hermes Boko (V86-2) till 5% är riktigt spelvärt i ett öppet lopp. Senast galopperade hon lite från start men gjorde ett bra lopp och kom tvåa. Man ska lätta lite i balansen ikväll och det tror jag gör henne ännu snabbare och skulle hon kuppa sig till spets då blir det riktigt intressant. Hon kan vinna från andra positioner också och ska med på lappen.

12 Regina Brodda (V86-3) gynnas av två strykningar och har ett lite bättre utgångsläge nu. Senast satt hon fast med allt kvar och hade otur, Björn låter nöjd och ska köra igen. Farten har hon och kan blanda sig i det hela med rätta ryggar.

5 Actual Star (V86-5) är bara streckad till 2% i skrivandets stund. Det är konstigt då han har hög kapacitet och ett bra utgångsläge. Han trivs över den långa distansen då han är stark, kan Kenneth hitta ner i en bra rygg så tror jag han ger favoriterna en match.

Spelstopp på V86 är 19.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Next To None Sib

DD-2: 2,3,6,8,9,11

Spelstopp på DD är 21.25

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB