Startsida / Inlägg

V86-Tips Vaggeryd

av MLipovac

V86 karusellen har tagit sig till Vaggeryd denna onsdag och jag tycker dem fått ihop en trevlig och spelvänlig omgång. I ineldningen har jag hittat ett roligt singelstreck som jag går på och i avslutningen ser det favoritbetonat ut. Dock ser det väldigt öppet ut mitt i omgången där jag tycker man ska måla på med en del streck. Ni hittar mina rubriker, DD-förslag och V86-podden längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

12 Alfas Da Vinci (V86-7) visade form senast när han tog in längder på Carabinieri i Gulddivisionen på Mantorp. Han älskar lång distans och ikväll möter han inget motstånd. Joakim kan köra lugnt från start för att sedan sätta in attacken sista varvet och då finns det ingen i detta lopp som står emot honom. Överlägset omgångens bästa spik!

Roliga singelstrecket

2 Benjamin Evo (V86-1) är en häst jag gillar, han var ute i finska ”Sprintermästaren” senast och gjorde en riktigt bra insats i försöket. I finalen blev det galopp i spetsstriden och då var den dagen förstörd. Ikväll tror jag han har en riktigt bra uppgift framför sig, utgångsläget är det inga problem med och jag tror vi kommer få se en riktigt vass insats. Till 20% är han riktigt spelvärd och jag kommer singelstreck i inledningen.

Dragen

11 Nonstop Cheri (V86-3) gjorde ett godkänt lopp i V75 finalerna från ett omöjligt utgångsläge. Han hade krafter kvar och jag tycker han är roligast emot den stora orutinerade favoriten ikväll. Han öppnar bra från alla spår och kan göra en del jobb själv i spåren. Han är van att möta tuffare hästar och med Christoffer i form så blir jag inte förvånad om ekipaget skär mållinjen först.

15 Robin Hood (V86-5) är en stark och rejäl häst som inte räds att göra det tunga jobbet ute i spåren. Det kommer krävas från detta utgångsläge och skulle det klaffa lite med positionerna, då tror jag att han kan skrälla. Jag tycker annars detta loppet är det öppnaste i hela omgången, gardera så mycket ni kan och glöm inte Robin Hood.

10 Bonete (V86-6) kanske inte något jätte drag som tredjehandare, men jag lägger henne här för jag har henne som tipsetta i loppet. Hon stod för en riktigt fin avslutning senast mot bättre hästar. Kan Peter hitta en bra rygg, ja då tror jag ingen står emot henne. Kan till och med vara en chansspik på ett vågat system.

Spelstopp på V86 är 19.20


Raka DD-förslaget: 1 kombinationer x valfri insats

DD-1: 12 Alfas Da Vinci

DD-2: 3 Moni To Spare

Spelstopp på DD är 21.25


V86-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lirat V86, DD eller något annat? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB