Startsida / Inlägg

DD-Tips Skellefteå

av MLipovac

Blev en favoritparad som jag trodde igår och oddset blev inte så högt, roligt att det satt ändå. Ikväll tar vi nya tag när Skellefteå står för tävlingarna och man ska tänka på att det finns open stretch på Skellefteå. Dubbeln bjuder på två bra lopp där jag väljer att gå emot favoriten i inledningen, jag har hittat ett riktigt roligt singelstreck som har toppform. I avslutningen plockar jag med några stycken och hoppas det skräller lite. Häng med!


DD-1 (2140m auto)

I inledningen blir 2 Bandit Hornline klar favorit, han har fått två lopp i kroppen sen han kom tillbaka till Sverige och har varit bra i dem. Ikväll har han ett bra utgångsläge och kan givetvis vinna om han får komma till ledningen och bestämma. Jag tror dock det inte blir så enkelt och då är han sårbar. Till 48% går jag emot honom. Jag väljer istället att singelstrecka formtoppade 8 Special Promise som senast stod för en grym insats, han vandra i tredjespår hela loppet och slog en häst som Workout Wonder. Han har gjort jätte bra lopp på slutet och det är dags att ta en seger nu. Tråkigt utgångsläge men kommer bara Claes ner i ett bra slagläge då tror jag att han blåser ner allt på upploppet! Till 18% får jag all-in på honom!

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen får vi se ett lopp öve lång distans som ser öppet ut. Favorit blir Svante Båths 7 Urchin som jag också ger tipset. Han har inte levt upp till alla förväntningar men i detta lopp kan det vara så att han bara är bäst. Löser han starten och Jimmy en bra resa då tror jag han är starkast. Vill ändå gardera honom då han är lite osäker. 12 Denver Brodde till 5% är ett fynd, han vann på ett bra sätt i Finland senast och jag tror han form bara blir bättre och bättre med loppen i kroppen. Utgångsläget kan man klaga på men löser det sig någorlunda så tror jag han är med där framme. 14 Loving You Deeply är riktigt stark och visade senast prov på detta, gick ute i spåren och blev slagen på linjen. Har ett bråkigt utgångsläge men med lite jobb på vägen och lite fart i främre träffen så kan hon vara starkast. 11 Xpecttheunexpected fick en bra resa senast och tackade med att avgöra på ett bra sätt med krafter kvar. Har springspår på tillägget och kan sitta bra till på det direkt och då blir han farlig till slut. 3 Lionize vann i Finland senast från dödens trots att han varit borta ett tag. Tror han går framåt med loppet i kroppen och skulle han få ledningen tidigt, då är han hästen att slå. Sista strecket ger jag till 4 I Am Billythekid som om man ser raden inte ser så het ut, han har en del galopper men när han körs av bästa kusken i fältet så väljer jag att plocka med honom. Det finns kapacitet och kan Ulf lösa starten så tror jag han är med och krigar om det.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 8 Special Promise

DD-2: 3,4,7,11,12,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Special Promise

DD-2: 7 Urchin

Spelstopp på DD är 20.53

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB