Startsida / Inlägg

V75-Tips Axevalla

av MLipovac

Lördagens lopp är det bara och glömma för min del, känns som jag inte hade ett enda rätt. Nya tag idag när det är dags för Stochampionatet och en del andra intressanta lopp. Min singelstreck blir betrodda men det förstår jag för dem står för klassen i sina lopp och jag tror båda har riktigt bra chanser. Dragen har jag jagat på slutet men inte fått betalt, kanske är dags idag? DD-förslag längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

14 Tesio (V75-5) var det stora skriket senast under V75-finalerna men galopperade då från start, gick i tredjespår hela loppet och gjorde det bra, slog på en andra galopp med krafter kvar i sista sväng och då var den dagen förstörd. Jag tror att han tar revansch idag, han står för klassen i detta långlopp och kör bara Goop offensivt så tror jag han vinner detta från alla positioner. Numors stallform kan man inte klaga på och detta vinner Goop och Tesio.

5 Cash Crowe (V75-6) blir stor favorit men det tycker jag är befogat. Hon är en häst utöver det vanliga och det fick vi se i både försök och final av pokalloppet. Hon var riktigt fin i försöket till Stochampionatet när hon spurtade över upploppet och tog en enkel seger. Nu säger Petri Puro att hon gått framåt med loppet och hur ska dem andra då kunna stoppa henne? Jag tror hon vinner detta den tunga vägen om det behövs. Njut av drottningen!

Dragen

4 Maremma Sock (V75-1) var jag inne på näst senast men då blev det galopp i starten direkt. Veijo lät då riktigt nöjd med henne och senast blev allt fel i uttagningen till Stochampionatet. Idag plockar man av alla skor och hon har ett bra utgångsläge, får hon den rätta ryggresan så kan hon överraska direkt i inledningen.

9 Panther Face (V75-4) gjorde ett godkänt lopp senast från bakspår på kort distans. Idag är det bakspår över medeldistans som jag tror passar honom mycket bättre. Kan få ett perfekt lopp i andraspår och då kan han spurta ner dessa över det långa upploppet. Vann med kusken för fyra starten sedan.

2 Super War Horse (V75-7) är kanske inget drag till 17%, men min förstahäst och kanske en chansspik i ett öppet lopp. Han var inte som bäst senast och har fräschast upp till denna start, jag tror han har bra chans att komma till ledningen och då är han hästen att slå. Näst senast på Halmstad såg jag honom och då bombade han runt alla och vann på ett bra sätt. Får Jepson dämpa en bit då blir han svårslagen.

Spelstopp på V75 är 14.30


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Cash Crowe

DD-2: 2,3,4,6,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Cash Crowe

DD-2: 2 Super War Horse

Spelstopp för DD är 16.22


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB