Startsida / Inlägg

V86-Tips Östersund

av MLipovac

Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet ska avgöras på Östersund ikväll. Det är dem stora höjdpunkterna i en annars medioker V86 omgång. Vi får även se Månprinsen A.M tävla igen och det är alltid roligt att se. Mina singelstreck blir stora favoriter men det gör inget för jag tror båda har toppchans att vinna. Dragen hoppas vi också sitter för då kan omgången ge bra betalt. DD-förslag finns längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

12 Malkin (V86-1) tror jag vinner hur än Bergh kör, han står för klassen i detta lopp och ska ses med toppchans! Senast fick han ge sig efter dödensresa och gången innan vann han från ledningen i ett billigare lopp. Ikväll möter han ett enklare gäng och trivs dessutom på den långa distansen. Detta vinner Bergh utan några problem, omgångens bästa spik!

4 Tand Kraft (V86-7) blir motiverad storfavorit i Derbyfinalen för kallblod. Han var riktigt läcker i försöket och jag tror inte det finns någon som kan slå honom ikväll. Dessutom ser det upplagt ut för ledningen i ett tidigt skede och då tror jag ingen slår honom. Jan Norberg upp i sulkyn ser jag bara som ett stort plus och här bankar vi in nästa spik. Grattis Jan-Olov Persson till ännu en seger i kallblodsderbyt!

Dragen

2 Rus Can (V86-2) är kanske inget jätte drag då hon är lite betrodd. Vill ändå varna för henne då jag tror hon kan leda loppet väldigt länge. Hon var fin i uttagningarna och skulle Ulf Eriksson få dämpa en bit, då kan hon bli svårfångad.

3 Udo (V86-5) var tillbaka efter vila senast och gjorde ett godkänt lopp. Flyttas säkert framåt med loppet i kroppen och när det ser upplagt ut för tidig ledning så vill jag varna för henne. Hon krigar bra från ledningen och jag blir inte förvånad om hon leder detta runt om.

10 Nouvelle Avenue (V86-8) var riktigt fin för tre starter sedan när hon vann från ledningen på V75. Senast spurtade hon bra som trea bakom många fina hästar (Disco Volante vann). Utgångsläget är inte det bästa men jag tror det kan gå undan från start, favoriten vill försvara ledningen mesans det finns snabba hästar mitt i banan. Det kan bädda för mitt drag och till 6% är hon given på min kupong.

Spelstopp på V75 är 19.20


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Tand Kraft 

DD-2: 2,5,6,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Tand Kraft

DD-2: 10 Nouvelle Avenue

Spelstopp för DD är 21.25


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB