Startsida / Inlägg

DD-Tips Gävle

av MLipovac

Igår satt dubbeln till 10 gånger pengarna och det var en skön start på veckan. Nya tag ikväll när Gävle håller i tävlingarna. Jag har hittat ett roligt singelstreck i inledningen, intressanta ändringar på honom och jag tror första segern i år kommer ikväll.  I avslutningen plockar jag med några stycken då loppet ser öppet ut. Nu kör vi!


DD-1 (2640m volt)

I inledningen får vi se ett intressant långlopp där hästarna på tillägg står 40 meter bakom och inte 20 meter som det brukar vara. Jag har hittat ett riktigt roligt singelstreck här som det kan bli skrik på ikväll. Det är Per Linderoths 10 Google Håleryd som är kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet. Han har inte fått till det i år men man har kastrerat honom och ikväll ska han gå barfota runt om för första gången i livet. I den 59 starten ska han alltså gå barfota runt om och det brukar ge riktigt bra effekt på Love You-hästar. Per Linderoth är riktigt nöjd med honom i träningen och jag tror han bara är starkast ikväll.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett öppet fyraåringslopp där tipset går till 6 Track Angel som gjort två riktigt bra insatser på slutet. Senast gick han bra som tvåa efter ett lopp utvändigt om ledaren.  Det låter riktigt uppåt på honom ikväll och tränaren ska testa jänkarvagn ikväll om det faller väl ut i uppvärmningen. Han känns väldigt intressant ikväll och jag väljer att gå på honom på den raka dubbeln. På den stora kupongen plockar jag med några till då loppet är öppet om tipsettan skulle komma bort. 5 Jaguar Hill är just nu favorit och det förstår jag, han är snabb ut och trivs väldigt bra i ledningen. Claes kommer sikta på ledningen och skulle han komma dit så kan han bli svår att fånga in på Gävles snabba bana. 9 Corky Ramirez gjorde ett bra lopp efter galoppen senast, han har ett perfekt smygläge ikväll och med dem rätta ryggarna är han med i segerstriden. 4 Xanthis Business var bra som femma på V75 senast, han har ett bra utgångsläge ikväll och är snabb ut. Kan få en bra resa och då är han med där fram. Plockar med två hästar till som har bra utgångslägen, 2 Dante Sisu som gjorde bort sig på V75 senast, gjort bra lopp innan de och kan skrälla och 3 Global Tuxedo som var bra vid segern senast.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Google Håleryd

DD-2: 2,3,4,5,6,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Google Håleryd

DD-2: 6 Track Angel

Spelstopp för DD är 20.53


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB