Startsida / Inlägg

DD-Tips Örebro

av MLipovac

Singelstrecken och ett av dragen satt igår men ändå blev det bara 7 rätt på V86. DD satt iallafall till 9 gånger pengarna så det var skönt. Nya tag ikväll när Örebro håller i tävlingarna och på dubbeln har jag hittat ett singelstreck som jag jagat på V75, planen är att han ska leda runt om. Just ledningen är en fördel på Örebro då upploppet är kort. Tänk på att det kommit regn under dagen och att banan kan bli hård, det kan missgynna vissa hästar. Nu kör vi!


DD-1 (1609m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där vi hittar kvällens största favorit i Veijo Heiskanens 2 Fridericus. Han är hästen i fältet som har bäst form men jag tycker att han är överspelad till över 60%. På dubbeln hoppar jag över honom helt då oddset blir riktigt låg mot min spik i DD-2. Han kan även få svar invändigt och få vandra utvändigt ledaren och då är han sårbar. Tipset går istället till 9 Billy Flynn som går sakta men säkert framåt i form och jag tror det kan vara dags att ta en efterlängtad seger ikväll. Han avslutade bra bakom favoriten senast på Färjestad och med bra ryggar och lite tempo så tror jag han har en bra chans. 11 Explosive De Vie är bästa hästen i fältet, läget är som det är och formen är svårbedömd. Skulle han dock vara i någorlunda form så tror jag han kan fälla alla till slut. 1 Alvena Pele återkommer också efter vila och svårbedömd. Jag tror Per inte kommer spara på krutet utan ska försöka leda detta lopp från start till mål. Han har drömförutsättningarna för att göra det om han inte får för hårt tryck av favoriten under loppet.

DD-2 (2100m auto)

I avslutningen tror jag att Björn Goop och hans fina 1 Say That Again har bra chans att leda runt om. Hästen har varit ute mot tuffa sällskap på V75 och gjort det bra. I ledningen höjer han sig ett snäpp och från innerspåret tror jag ingen tar en längd på Goop och sedan får dem vara riktigt bra om det ska slå honom. Jobba in honom Goop!


Dagens Dubbel-förslaget: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,9,11

DD-2: 1 Say That Again

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Billy Flynn

DD-2: 1 Say That Again

Spelstopp för DD är 20.53


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB