Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

V75 har kommit upp till Sundsvall och Bergsåker. Det blir dubbla V75 omgångar från Bergsåker och vi börjar med fredagens tävlingar där man fått ihop en intressant omgång. Vi får se två intressanta långlopp för både varmblod och kallblod över stayerdistans. Har hittat två singelstreck som jag tror har väldigt bra chans i respektive lopp. Det ena singelstrecket blir det nog skrik på men han är dubbelt så lite streckad som favoriten i loppet och det är helt fel tror jag. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

1 Regent Zet (V75-2) blir nog kvällens skrik på V75, han gjorde ett riktigt vasst lopp senast när han bombade runt på en låg 11 tid mot finska eliten. Han hade norsken sparad dessutom och jag tror på toppchans från ledningen ikväll. Han har tagit ledningen utan problem på slutet och nu möter han några startsnabba hästar men jag tror han försvarar ledningen och då får dem andra vara bra för att slå honom. Favoriten var sjuk senast och är ursäktad, men det luktar dödens på honom och då är han sårbar. Jag som sagt emot och spikar 1 Regent Zet!

2 Eva I.H (V75-7) övertygade senast på V75 när hon från dödens vann på ett överlägset sätt. Hon utvecklas riktigt fint och detta är en riktigt bra märr som jag tror har toppchans i avslutningen. Jag vet att det är kort distans och att hon inte gått på den förut, men hon behöver inte någon ledning, när dem andra kört klart kommer Mika Forss fram till dödens och plockar ner dem den vägen. Kör bara Mika!

Dragen

2 Gustav E. (V75-3) är ett roligt drag i kallblodsloppet. Han var skadad förra året och missademycket då. Har kommit till Henrik Svensson och hittat nya växlar. Senast var jag imponerad av honom när han lämnade Fender och vann på ett överlägset sätt. Ikväll står han på start och från ledningen kan han bli svårfångad. Dem mest betrodda står långt bak och skulle dem få positionsproblem så kan Gustav E blir svårfångad. Tycker han har en riktigt spännande uppgift, 10% smakar mumma.

10 Pane Vino (V75-4) fortsätter jag att varna för, senast trodde jag mycket på honom på Solvalla och han gjorde ett bra lopp som trea. Ikväll har han bakspår igen men skulle det gå fort i främre träffen så kommer han avsluta riktigt bra. Jag tror han sitter där snart och vågar inte lämna han utanför lappen!

Spelstopp på V75 är 19.30


 

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB