Startsida / Inlägg

V75-Tips Rättvik

av MLipovac

Rättviks står för veckans V75 omgång och jag tycker man fått ihop en riktigt intressant omgång. Den stora höjdpunkten kommer i avslutningen när 300.000 kronos ska delas ut i Sommartravets final. On Track Piraten blir klar favorit men jag är inte säker på att han löser uppgiften, jag väljer att spika emot honom. Har också en riktigt rolig chansspik som är helt bortglömd av spelarna, jag tror han kan få loppet och då blir han jobbig att stå emot. Ni hittar V75-tips, DD-förslag, V75-podden och mitt andelsspel på sidan. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

1 Re Doc (V75-6) tror jag har en bra uppgift framför sig, han var tillbaka efter liten paus senast från ett tråkigt utgångsläge och fick avancera fram till dödens och gav sig till slut men gjorde ett godkänt lopp. Idag har han ett perfekt utgångsläge och detta är en häst som är bäst i spets. Jag tror ingen snuvar honom på täten idag och därifrån kommer han kriga på ända in i mål. Han står dessutom perfekt inne i loppet och detta kan vara hans sista silverförsök och då har Bergh ställt i ordning.

Näst bästa singelstrecket

9 Trot Kronos (V75-7) är en av mina favorithästar, jag varnade för honom senast på Jägersro och vilken uppvisning han bjöd på. Han vann enkelt från dödens och bara studsade fram på banan, det såg dessutom ut som att han hade krafter kvar. Veijo låter jätte nöjd inför dagens uppgift och jag tror att han bara är bäst. Distansen älskar han för trött blir han inte, detta fixar Norberg i avslutningen. Han är ”bara” fjärdehandare just nu, det gör honom riktigt spelvärd!

Roliga singelstrecket

9 Mellby Demon (V75-5) är dagens roligaste streck, han är streckad på 6% just nu och det tackar jag för. Jag såg honom för två starter sedan när han avslutade bra som tre från samma bricka som idag. Jag tänkte att jag skulle spela honom senast, men han drog spår tolv och jag valde att hoppa över honom. Det fick jag nästan äta upp för han kopplade grepp in på upploppet men fick ge sig till slut för stallkamraten Linus Boy. Idag tror jag han kan få det perfekta loppet, det är många som vill köra för täten vilket jag tror bäddar för en hård öppning. Det passar honom perfekt och när dem andra får mjölksyra så kan Takter spela ut speeden och då blåser han ner allt. Takter upp för första gången är riktigt intressant.

Dragen

9 J.S.Apollo (V75-2) till 12% kanske inte är något drag men jag tror han kan få loppet i den lägsta klassen. Många orutinerade hästar i loppet och det är många som vill ladda för ledningen, det kan bädda för Jan Silven som är en amatör som har tre raka segrar med hästen. Jag vet att amatörer inte vinner på V75 varje dag men tre raka är bra och med körning så tror jag han slutar väldigt långt fram. Tycker annars detta lopp är omgångens öppnaste.

3 Marlon Donvici (V75-3) får plats för fjärde gången på min blogg, jag har jagat honom men inte fått betalt och därför vågar jag inte plocka bort honom idag. Han har äntligen fått ett bra utgångsläge och nu låter det som att man ska testa med jänkarvagn för första gången. Det låter riktigt intressant och jag tror han kan få en bra resa och då kan han skrälla till 3%, glöm inte honom om ni garderar!

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Re Doc

DD-2: 1,8,9,10,12,13

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Re Doc

DD-2: 9 Trot Kronos

Spelstopp för DD är 18.20


Vill ni köpa in er i mitt andelsspel för endast 60 kronor? Det gör ni HÄR!

V75-podden med mig, Niclas och Jan-Ove Olsen kan ni höra HÄR!

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB