Startsida / Inlägg

Han sänker allt!

av MLipovac

Tjena!

Efter en magisk helg med Derbystoet och Svenskt Travderby och många ruskiga insatser så är det dags att starta den nya veckan med tävlingar från Mantorp. Jag tycker det bjuds på en intressant omgång där jag har hittat en häst som jag tror har riktigt bra chans ikväll.

Hästen jag snackar om är Björn Goops 8 Gustavo Boko (V64-3) som gjorde debut för Björn senast på Solvalla. Det lät uppåt på honom då och Björn var nöjd med hur han kändes, han sa att det säkert skulle krävas ett lopp i kroppen innan han var redo för seger. Han mötte även Disco Volante och Global Trust i första starten och det är inga såna hästar ikväll. Loppet i kroppen kommer flytta fram honom rejält och jag tror inte utgångsläge spelar någon roll, Kaj fixar resan och sedan står ingen emot honom. 15% och ”bara” tredjehandare. Tack!

Spelstopp på V64 är 19.25

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB