Startsida / Inlägg

V75-Tips Bollnäs

av MLipovac

Bollnäs står för en mycket intressant V75 omgång idag. Det finns några klara favoriter som jag tycker är sårbara, men även någon favorit som ser ut att ha en passande uppgift framför sig. Jag har även hittat någon rolig chansspik som jag tror har bra chans att segerstrida. Kaj Widell är en nyckelkusk för mig idag, han kör många riktigt roliga chanser och skulle han träffa rätt, ja då kommer jag också träffa rätt. Dragen får ni inte missa och DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Omgångens bästa singelstreck

2 Nadal Broline (V75-5) ser ut att ha en väldigt passande uppgift framför sig. Han möter ett gäng som han normalt sätt ska slå, han har dessutom ett perfekt utgångsläge och jag tror ingen står emot honom till slut. Senast var han ute i Sundsvall Open Trot och avslutade bra som tvåa, slog bl.a Propuslion då. Detta ska han ta den tunga vägen om det krävs, jag tror dock han kan få ett bra lopp i ledet då det kan gå undan från start. Han slår in ett serveess och vinner!

Chansspikarna (en av dessa)

11 Bottnas Commandeur (V75-1) är en rolig chansspik i inledningen. Tror inte han är något sämre än favoriten och till 14% är han ruskigt spelvärd. Glömmer inte insatsen han gjorde för fyra starter sedan när han galopperade, tappade mycket mark men vann ändå. Senast blev han målfotoslagen av Ola Montana och det känns som formen är på topp. Man ska rycka alla skorna idag vilket är ett stort plus på honom. Det enda jag är lite orolig för är att han galopperat några gånger i starten, men ska man kolla dem två senaste starterna så han tränare Hans Strömberg justerat lite och då har han gått felfritt. Kör Kaj felfritt, då tror jag på bra chans!

11 Track Angle (V75-3) är en rolig chansspik till som Kaj kör. Hästen var riktigt bra näst senast när han kom fram utvändigt ledaren med varvet kvar, sedan visade han att han var bäst den dagen och vann på ett bra sätt. Senast blev han lite för laddad och galopperade men det är inget jag tar så allvarligt på. Han är kapabel och jag vet att Kaj håller honom högt, får han en bra resa så blir jag inte förvånad om han rundar samtliga.

Dragen

4 Edindy (V75-2) är ett roligt drag i ett av dagens öppnaste lopp. Hon har varit bra på sistone och kuskförstärks med Ulf Eriksson idag. Senast var hon fyra bakom bra hästar på V75 och från ett intressant utgångsläge kan hon få en perfekt resa. Till 4% är hon riktigt rolig.

10 Magic Gwin och 11 Mellby Demon (V75-6) är två måstehästar för mig. Den förstnämnda höll bra som trea i Gävle i ett fyraåringslopp senast, han fick vandra utvändigt ledaren och gjorde det bra. Han han har en perfekt rygg i starten och jag tror han kan få ett riktigt bra lopp i andra ledet och då blir han farlig till slut. Den sistnämnde är streckad på 1%, det kanske han skall vara men jag har jagat ihjäl mig på honom på slutet och nu tror jag han kommer vara riktigt bra efter liten paus. Örjan upp är super intressant och till 1% är han ett måste.

3 Titan Arrow och 12 Hawk Cliff (V75-7) är mina två förstastreck i en väldigt öppen avslutning. Den förstnämnde satt fast med alla krafter kvar senast på V75. Nu har han ett bra utgångsläge och är ganska snabb ut, man kommer ladda från start och jag tror man får rygg på ledaren. Får han luckan därifrån så kan han skrälla till 6%. Den sistnämnde är kanske bästa hästen i fältet, han är bortglömd för att han har ett dålig utgångsläge och ett frågetecken på formen. Skiner inte ringrosten för mycket så blir jag inte förvånad om han kliver runt dem och vinner.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Magic Gwin

DD-2: 3,6,7,10,11,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Magic Gwin

DD-2: 12 Hawk Cliff

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB