Startsida / Inlägg

V75-Tips Färjestad

av MLipovac

Det är dags för Unionstravet på Färjestad. Det brukar alltid vara fina och spännande lopp och denna omgång är inget undantag. Mina singelstreck är båda från Sverige och jag tror att vi kommer segra över norrmännen när man summerar V75. Norrmännen kommer med många intressanta hästar, speciellt i Unionskampen där dom kommer väl utrustade. Tänk på att Färjestads upplopp mäter 177 meter, brukar vara en fördel att vara med i dem främre träffen. Rubriker och DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

1 Wellino Avenue (V75-5) har gjort två lopp efter ett långt uppehåll och vunnit båda. Han har sett riktigt fin ut och senast fanns det gott om krafter kvar i honom. Han har dragit innerspår och det är alltid lite snack om hur bra det är. Jag tror att han är såpass kvick att han håller upp ledningen, tror även att han kan få hjälp med det genom att dem andra svarar ut varandra. Från ledningen tror jag inte han torskar detta. Loppet är inte över om han inte får ledningen, hittar bara Magnus ut så tror jag på bra chans i det fallet med. Kör bara Magnus!

10 Handsome Brad (V75-6) är mitt roliga singelstreck denna omgång. När jag såg startlistorna i veckan så tänkte jag, denna måste jag spika. Han har ökat i strecken och det känns som många är på honom. Hästen gör alltid bra lopp och har ofta otur med positioner och spår. Ett exempel är näst senast när han satt fats med gott om krafter kvar i ett uttagningslopp till Derbyt, hade han fått fritt så hade han varit med i finalen. Jag tror det kan bli bra fart på loppet och då kan Örjan sitta tredje fjärde ytter och mysa. Sedan går han till attack sista 700 och fäller allt på upploppet.

Dragen

8 Officer C.D (V75-1) är märkligt lite streckad, endast 6% just nu. Han har varit ute i mycket tuffare Silverdivisionslopp och nu är han nedstruken till spår sex. Han är riktigt snabb ut och jag tror han kan få ett perfekt lopp i rygg på favoriten, med lucka i tid är han speedig och då får dem andra hålla i sig. Skulle det krångla för favoriten från start, då kommer vi få se Officern i spets och därifrån blir han svårslagen.

7 Mind Your Face (V75-3) var riktigt fin vid segern i Frankrike näst senast. Senast blev det galopp direkt i voltstart på Solvalla. Idag är det autostart vilket är ett stort plus, han ska även maxas i balansen och han kan bli riktigt obehaglig till slut. Det finns ett scenario i mitt huvud och det är att 5 Art On Line tar sig förbi favoriten och då kan 7 Mind Your Face komma före favoriten och ta sig till ledningen. I ledningen går han riktigt bra och kan bli svårpasserad. Han ska ses med bra chans även om han inte får ledningen.

1 Aisha Simoni 11 Staro Ivy League (V75-7) är två roliga motbud emot den stora favoriten i avslutningen. Den förstnämnde var med på Solvalla för tre starter sedan och gjorde ett bra lopp i dödens på Treasure Kronos som trea. Idag får hon Örjan i sulkyn för första gången och är den troliga ledaren. Krånglar det för favoriten så kan hon hålla undan. Den sistnämnde har spurtat riktigt vasst i dem två senaste starterna och har verkligen formen på topp. Får han ett bra rygglopp kan han överraska med sin sylvassa speed.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Handsome Brad

DD-2: 1,5,6,11,13,14

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Handsome Brad

DD-2: 14 Västerbo Hard Cash

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB