Startsida / Inlägg

DD-Tips Boden

av MLipovac

Boden inleder veckan med en intressant dubbel, två lopp som är ganska öppna men det fins ett riktigt roligt singelstreck i avslutningen som jag tror på. Annars ser omgången ganska ljummen ut men det kan skrälla på Boden och då får vi bra betalt. Nu kör vi!


DD-1 (2140m volt)

5 Smooth Criminal vann senast på ett bra sätt från ledningen och ikväll ser det upplagt ut för en repris. Han öppnar bra och jag ser ingen annan som kan lura honom på ledningen. Det som ”stör” lite är att han varit struken och har dunkel form, är formen någorlunda som senast så borde han vinna detta. Vill ändå plocka med några från tillägget som gynnas av strykningarna i loppet. Den som ser hetast ut är 8 Mellby Dealer som var bra i ett försök senast på Boden, han var dock sämre i finalen men jag tror formen sitter där. Han har hög kapacitet och är bästa hästen i fältet, får Roger ner honom i ett bra slagläge så går ingen säker över upploppet. 10 Victory Streamline gör mini comeback efter litet uppehåll och ska gå barfota runt om direkt, det sänder signaler på att han är förberedd och man tror på bra insats. 12 Aztec Boko har ganska bra form, han har springspår på tillägget och kan få bra en bra resa. Skulle han få dem rätta ryggarna så kan han skrälla till låg procent. Plockar med två hästar till på start, den första är 1 Maldini Bob som har innerspår och kan få en spårsnål resa, med lucka i tid kan han skrälla. Den andra är 3 Denver Brodde som om han löper upp till det han visat kan överraska.

DD-2 (3140m auto)

I avslutningen får vi se ett stayerlopp där jag hittat ett riktigt roligt singelstreck. Det är Hanna Olofsson och hennes 7 Cash’em som var tillbaka senast efter vila och fick ett snällt lopp i ryggar. Han såg riktigt fin ut och hade verkligen alla krafter kvar. Han är ”bara” streckad på 6% just nu och det tycker jag är helt fel. Han möter ett lämpligt motstånd och distansen är det inga problem med. Jag går ut och spikar honom då jag tycker han är felstreckad och är riktigt spelvärd. Kör Hanna och speeda ner dem!


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,5,8,10,12

DD-2: 7 Cash’em

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Mellby Dealer

DD-2: 7 Cash’em

Spelstopp för DD är 20.53


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB