Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

I måndags satt dubbeln till 182 gånger pengarna och igår till 25 gånger pengar. Formen verkar vara på gång och det känns bra inför kvällens V86-Xpress. Det är Jägersro och Solvalla som delar på tävlingarna och vi har två riktigt stora favoriter på Jägersro. Jag tror att båda har en bra chans men väljer att försöka fälla en av dem. Har också hittat ett singelstreck som bara var bäst senast, nu är hon bara andrahandare, det tackar jag för. Glöm inte dragen och DD-förslagen. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

7 Shestheone Trot (V86-4) spikade jag senast och då var hon bäst. Förstår inte varför hon ”bara” är andrahandare i loppet. Björn Goops favorit är bra men jag snackade med Markus B Svedberg som tränar och köra min vinnare, han sa att hon har bra form och ska testas barfota runt om ikväll. Faller det väl ut så tror han på en riktigt bra insats. Hon är inte sämre än Goops häst och därför ser jag spelvärdet i att singelstrecka henne istället. Kör bara Markus!

2 Kash Brodda (V86-5) är en häst jag verkligen gillar, jag har trott på henne mycket och hon har blandat och gett. Hon har fungerat i många starter i rad vilket är ett stort plus för att vara henne. Senast vann hon och Peter lät riktigt nöjd med henne. Man har siktat på detta lopp ikväll och när hon fått ett perfekt utgångsläge så tror jag ingen kan slå henne. Hon har högt kapacitet i loppet och jag tror hon sitter i ledningen efter en bit och därifrån slår ingen henne.

Dragen

6 Baron D’Inverne 7 Forecast (V86-2) är två hästar jag vill plocka med till låga procent. Det kan gå undan från start och det gynnar mina drag som båda spurtar bra till slut. Den förstnämnde öppnar bra och kommer Claes ner i ett bra slagläge så tror jag han kommer avsluta riktigt vasst. Den sistnämnde var riktigt fin senast när han vann från ett bakspår på kort distans. Utgångsläget kunde varit bättre men med förmodat tempo så tror jag han kan avsluta lika vasst igen. Ska gå barfota runt om vilket kan ge en kick.

10 So Gå Ikaros (V86-6) är ”bara” streckad på 5% och det tycker jag är för lite. Kolla hans senaste insats om ni inte gjort det, han var riktigt fin och vann mot ett enklare gäng men skulle han göra ett liknande lopp och ha lite flyt med posttonerna, då kan han överraska till väldigt låg procent.

4 Xperia Knick (V86-8) är ett roligt drag i ett öppet stolopp i avslutningen, hon visade fin form vid denna period förra året och jag tror att det senaste loppet flyttat fram henne rejält. Hon var då fyra i Stoeliten vilket betyder att hon går ner i klass ikväll. Låter som jänkarvagnen åker på igen och det gillar jag. Från ett bra utgångsläge ska hon räknas tidigt.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,8,11

DD-2: 4,5

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Doyoucash In

DD-2: 4 Xperia Knick

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB