Startsida / Inlägg

V75-Tips Bergsåker

av MLipovac

Bergsåker står för veckans V75 och vi får se en intressant omgång. Kryddan är jackpotten på 30 miljoner som går till en ensam vinnare. Stefan Melander kommer upp med sin världsstjärna Nuncio som inte var som bäst senast. Jag tror han får tufft igen denna helg och väljer att gardera honom igen. Mina singelstreck tror jag kommer få bra lopp och kommer tacka igenom att vinna. Glöm inte bort dragen, dem är bortglömda idag. DD-förslag finns längst ner på sidan. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

4 Gustav E (V75-3) tycker jag är dagens bästa singelstreck, han har siktats mot detta lopp och har en bra uppgift framför sig. En viktig sak man måste kolla är om han går barfota runt om idag, gör han det då tror jag ingen slår honom. Han har innerspår på tillägget och det surras om att dem kan stänga in honom, visste det kan hända men jag tror han är snabbare ut än vad många tror och Henrik kommer hitta ut. Sedan tror jag det blir ett offensivt upplägg och blir han inte släppt till ledningen så kommer han låsa loppet i dödens och dirigera loppet därifrån. Jag spikar och litar på att Henrik löser det.

2 So Gå Ikaros (V75-7) har sett helt fantastisk ut i dem två senaste starterna. Han har en rejäl avslutning att komma med och många kan inte svara när han kommer ute i spåren. Han har ett perfekt utgångsläge idag och jag tror vi kan få se en repris på förra loppet. Värsta motbudet 3 Global Science kommer sitta i ledningen då han är riktigt snabbt ut, men jag tror att både Goop och Erik kommer ladda med sina hästar och inte låta ledaren sitta och bestämma som han vill. Då kommer So Gå Ikaros sitta bakom och mysa och när Claes sätter in slutstöten med 500 meter kvar då tror jag ingen står emot. Kör bara Claes!

Dragen

7 Västerbo Carrera (V75-1) trodde jag på en del senast men då var han dålig. Man har inte hittat någon bra förklaring kring det och jag tror det bara och och glömma. Han har varit riktigt fin i träningsjobben i veckan och till 5% tycker jag verkligen han är spelvärd. Barfota runt om och jänkarvagn idag är intressant, skulle Oskar pricka rätt från springspåret så kan han få ett riktigt bra lopp och då har han styrkan att segerstrida här.

10 Barbara L.Hanover (V75-4) känns det som många är inne på idag. Hon är en kapabel märr som har fått ett lopp i kroppen. Tyckte hon såg riktigt fin ut då och med loppet tror jag hon är ännu bättre idag. Storfavoriten 8 Izzy har ett knepigt spår och kör Örjan smart kan han stänga in favoriten och sitter då på leken själv. Jag tror hon är med och gör upp om det och måste med på kupongen till 9%.

11 Beau Mec (V75-6) har verkligen toppform och ser ruskigt fin ut. Hästen har verkligen tänt till hos Lars Wikström och när jag hörde intervjun med Lars så lät han riktigt uppåt på honom. Han har spurtat in vasst som två bakom Your Highness och Queer Fish i dem senaste starterna. Han är värd en segern och med Björn Goop i sulkyn blir det intressant om det blir lite tempo på loppet. Långt upplopp på Bergsåker gynnar honom.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6,7,10,11,12

DD-2: 2 So Gå Ikaros

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Tobin Kronos

DD-2: 2 So Gå Ikaros

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB