Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Förra veckan blev raden för svår och ingen kunde hitta 8 rätt. Det gör att vi ikväll har jackpot med 13 miljoner till en ensam vinnare. Det är återigen Åby och Solvalla som håller i V86-Xpress och det är min favoritkonstellation. Omgången ser väldigt intressant ut på förhand och jag tror man får bra betalt om man lyckas pricka in 8 rätt. Jag ska försöka att pricka in den såklart och har hitåt två singelstreck som jag tror mycket på. Den första gör debut i ny regi och är riktigt spelvärd, den andra startar på Åby och ska vinna på stretchen. Dragen får ni inte glömma, dem ska få upp värdet. DD-fröslag finns också längre ner på sidan. Nu kör vi!


Singelstrecken

3 Sebastian Journey (V86-4) gör ikväll mycket intressant debut för Timo Nurmos och jag tror man ska ta betalt direkt. Han har stångats mot tuffa hästar i början på året och ikväll möter han ett passande motstånd. Rapporterna från stall Nurmos låter väldigt bra och jag tror han plockar hem detta direkt, trots att han är tillbaka från liten paus. Jag tror dessutom det kan bli spets och då är han riktigt intressant, tror vi kan vänta oss några utrustningsförändringar också. Han är spelad på 15% mot favoriten 4 Titan Brodde på 58%. Jag tänker ta betalt för i nästa start lär han vara favorit!

1 Ilona Håleryd (V86-7) blir mitt andra singelstreck. Jag tror att hon kan få det perfekta loppet i rygg på stallkompisen och då blir hon väldigt svår att stå emot när Johan styr ner henne på stretchen. Senast kom hon illa på det när hon fick tugga utvändigt ledaren, det är verkligen inte hennes likör. Hon behöver ett rygglopp för då har hon en bra spurt till slut. Hon öppnar bra och jag tror  som sagt att Johan håller ryggen på 2 Going Diablo och med smygresa är hon starkast till slut. Loppet ser riktigt öppet ut på förhand och jag väljer att lösa det genom att singla henne!

Dragen

3 Valborgs Marje (V86-1) till 11% tycker jag är intressant. Hon öppnar bra och jag tror hon kan vara ledaren i loppet, visst det är voltstart men skulle Paw träffa rätt så tror jag hon sitter i ledningen. Hon var bra senast i Norge som tvåa och näst senast gjorde hon ett bra lopp bakom It’s Showtime Zaz. Hon kommer få ett bra lopp och kan slå till.

1 Abano H (V86-2) sprintade utan till lätt seger senast och såg fin ut. Nu får han Björn Goop i sulkyn vilket är ett stort plus. Tränaren låter riktigt uppåt och tror han kommer göra ett ännu bättre lopp ikväll. Jag tror inte Björn ger upp loppet direkt utan försöker svara ut megafavoriten och skulle han lyckas så kan det gå hela vägen. Han är streckad på 12% och 2 Nobel Amok på 80%, det är för stor skillnad.

6 Cocktail Bar (V86-5) har gjort tre starter för Kolgjini och närmar sig en seger snart. Hela stallet har superform och jag blir inte förvånad om han vinner ikväll. Jag tror Adrian kommer vara offensiv som alltid och skulle han få ledningen så kan han hålla hela vägen. Han är bra med rygglopp också. Streckad på 7% just nu.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Ilona Håleryd

DD-2: 1,2,4,7,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Ilona Håleryd

DD-2: 1 Urban Kronos

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB