Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Veckans V86-omgång delas mellan Jägesro och Solvalla. Omgången ser favoritbetonad ut på förhand men jag tror det kan bli bra pengar trots att några favoriter vinner. I några av loppen ser det riktigt öppet ut och jag tror det kan smälla lite. Jackpot är det också då sexorna inte betalade någon förra onsdagen. Jag har hittat två singelstreck, ett på Solvalla och ett på Jägersro. På Solvalla tror jag att mitt singelstreck bara är bäst, han har revansch att hämta efter tredjeplatsen senast. På Jägersro har jag hittat ett roligt singelstreck, en häst som jag tror kan leda loppet väldigt länge. Bjuder även på drag och DD-förslag som vanligt. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Victory Kåsgård (V86-4) trodde jag på senast och då blev han ”bara” trea. Han gjorde ett riktigt bra lopp utvändigt ledaren och skulle han göra om samma lopp ikväll så kommer han att vinna. Formen är fortsatt god och Erik Adielsson upp är väldigt intressant, han ska gå barfotas int om igen vilket är bra. Jag tror att Erik och Victory löser detta och vinner!

Spelvärda singelstrecket

3 Mitos Gold (V86-5) är ett rolgit singelstreck som jag tror kan bli svårfångad i ledningen. Han håller bra form och har ett bra utgångsläge, man ska lätta honom i balansen och siktar på ledningen. Därifrån krigar han mycket bättre och jag är inne på att han leder detta lopp väldigt länge. Senast hade han bakspår på V75 och kom aldrig in i matchen. Storfavoriten 5 Stud Muffin är en bra häst som vann senast, jag tror distansen är för kort för honom denna gången och eftersom han inte öppnar så snabbt så kan det bli ett tungt lopp. Jag går emot och spikar Mitos Gold!

Dragen

12 Double Exposure (V86-2) har sett riktigt läcker ut i sina starter och senast satt hon fast med alla krafter. Ikväll är utgångsläget tråkigt men jag tror Örjan kommer hitta en bra position och med rätt tempo tror jag hon fäller väldigt många. Hon behöver dessutom startpoäng så jag tror inte det blir någon defensiv styrning. 8% just nu smakar mumma!

8 Bamboleo (V86-3) såg fin ut senast och har alltid en vass spurt att komma med till slut. Distansen tror jag passar honom väldigt bra och får bara Uhrberg ner honom i ett bra slagläge, då tror jag han är med och slåss om segern. Endast 4% just nu!

10 Northern Trick 11 Patricia Zaz (V86-8) är två ston som jag måste plocka med i avslutningen. Den förstnämnda var riktigt bra senast när hon vann trots att hon var väldigt het. Jag tror att bakspår kan vara ett plus då hon får gå i ryggar och sedan kan spela ut sin speed. Den sistnämnde gynnas också av bakspår då hon är lite ”galen”. Hon kan skruva upp sig innan loppet och slösa krafter på de. Bakspåret är som sagt ett plus och hittar Kim rätt rygg så har hon kapacitet att vara med i segerstriden.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Kash Brodda

DD-2: 3,6,10,11

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB