Startsida / Inlägg

V75-Tips Gävle

av MLipovac

Jackpot och en intressant V75 omgång på Gävle denna lördag. Timo Nurmos heter nyckeln denna omgång tror jag, han har tre riktigt bra chanser och jag väljer att gå på två av hans hästar. Blir inte förvånad om han vinner med alla tre. Mina drag får ni inte glömma, den ena är en tuff märr som kan få ett bra lopp och är tuff till slut. Den andre är ett kallblod som kommer tuffa på i ledningen och kan bli svårslagen. Spelar en rak DD med mina singelstreck som ni ser längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

10 Romance Amok (V75-6) är en riktigt fin märr som var tillbaka efter paus senast och jag gillade vad jag såg. Claes som körde då var passiv och lät ledaren Virunga dämpa väldigt mycket och sedan kunde hon inte hinna ikapp denne. Idag är det Björn Goop och jag tror på offensivare upplägg, jag hoppas han synar dödens på favoriten och därfirån tror jag hon bara är bäst.

9 Araw Hoss (V75-7) tror jag är en kanon som kommer klättra upp i klasserna bara han får vara frisk och kry. Senast var han ute på V86 och pulvriserade motståndet på ett bra sätt. Efter det skulle han ut på V75 men drog på sig en förkylning och blev struken. Han har tränat riktigt bra inför starten idag och jag tror han vinner direkt. Jorma har en bra startrygg och kan hitta en bra position direkt, det ser dessutom ut som att det kommer köras lite från start från olika håll vilket gynnar honom. Han sänker allt och jag spikar!

Dragen

12 Tina Gel (V75-2) är ett roligt streck i ett vidöppet lopp, hon är ruskigt stark och intrycket senast var fint. Hon kördes då till spets efter en bit och vann på bra sätt. Spår tolv idag är ett minus men jag tycker det är skillnad när man har bakspår i voltstart, man kan komma igenom och träffar Kajsa Frick då kan hon få en bra position. Se upp för henne längst ut!

1 Storsjarmören (V75-4) är inget drag under 10% men han är min tipsetta och jag tror han har bra chans. Han står tjugo meter bättre till mot favoriten 8 Månprinsen A.M och när favoriten har innerspår på tillägget tror jag på positionsproblem. HAn har inte råd med det för i ledningen kommer Ove A Lindqvist dra i ett hårt tempo med Storsjarmören och då blir han svår att nå. Att han är fyra gånger mindre streckad än favortien är fel tycker jag. Jag förstår att Månprinsen har en väldigt bra chans om det löser sig, men det är för många om och med för mig.

Spelstopp på V75 är 16.20


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Romance Amok

DD-2: 9 Araw Hoss

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB