Startsida / Inlägg

V75-Tips Romme

av MLipovac

Romme står för helgens V75 omgång och jag tycker det ser intressant ut. Eftersom det blev en favoritparad senast på Jägersro så har mycket pengar flyttats över till helgens omgång och vi har en jackpot. Jag har hittat ett singelstreck jag tror leder hela vägen från start till mål. Har inte bestämt mig vem jag mer ska spika då jag vill höra den sista infon, tycker alla ska göra det för banan kan bli hård och det kan krävas brodd. Glöm inte bort dragen, dem ska hjälpa till att få upp utdelningen. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

2 Jaques Noir (V75-6) tar jag ställning för, han och hans gamla stallkamrat 3 It’s Showtime Zaz låser många på. Jag tror dock min spik är bättre och har ett bättre utgångsläge, han trivs i ledningen och har vunnit dem fem senaste gångerna från den positionen. Han var tillbaka efter en liten paus senast och galopperade när han skulle flyttas ut i andra spår, jag tar inte så hårt på den galoppen. Han form tror jag är bra för Timo Nurmos hästar gått väldigt bra för dagen och från ledningen tror jag ingen slår honom.

Tänkbara singelstreck

6 Anna Mix (V75-3) snackas det mycket om, hur ska hon klara skor och eventuella broddar? Jag tror inte det gör så mycket, hon gick bra förra året i Sverige under denna tid och varför ska hon inte fixa det idag. Hon står för klassen i ett mediokert gäng, hon var ute mot Propulsion och Bold Eagle senast och gjorde ett bra lopp, efter en dryg bit i tredjespår kom hon fram utvändigt om Propulsion. Hon slutade sjua men var bra. Jag tror Kim kommer ladda och vara offensiv, när han ställer frågan tror jag ingen tar emot och från ledningen blir hon svårslagen. Ett tänkbart singelstreck.

2 National Prince (V75-7) blir dagens största favorit. Han var lite sämre senast i V75 finalerna på valla men hade då ett bakspår och trivdes inte med banan. Han har fortsatt toppform och från ett perfekt utgångsläge tror jag han placerar sig i ledningen tidigt och därifrån ska han slås. Det som talar emot är att det kan laddas från många håll och det kan kosta och skulle det bli tungsprunget då kan det ta emot till slut. Han har även vaccinerats inför starten vilket kan sätta ner honom.

Dragen

2 Fashion Diva (V75-1) har gjort bra lopp på slutet och avslutat riktigt bra. Hon har brottats med tråkiga utgångslägen men löst det bra. Idag har hon betydligt bättre utgångsläge och är garanterad en bra rygg, skulle det stämma för henne då blir jag inte förvånad om hon spurtar till seger. 7% just nu.

4 Blås Undan (V75-4) såg väldigt fin ut senast som fastlåst, han står tjugo meter bättre till idag och skulle han få sin ryggresa då blir han farlig. Ett väldigt öppet kallblodslopp där ni inte får glömma honom till 8%.

7 Nouvelle Avenue (V75-5) höll väldigt bra utvändigt om Pompano Euphoria senast på V86. Hon brottas med ett läge långt ut på vinge men skulle hon komma till så är hon kapabel och kan segerstrida. Finns även ett drömscenario som jag tror på, hon laddas och får ta över ledningen, där ska hon slås.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 2,3,11

DD-2: 1,2

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Jaques Noir

DD-2: 2 National Prince

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB