Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Jägersro och Solvalla delar på V86-omgången ikväll. Omgången ser spelvänlig ut och jag tror man kan få en bra slant om man lyckas klara sig igenom dem åtta loppen. Jag har hittat ett singelstreck på vardera bana. På Jägersro så går jag på en tysk gäst som ser ut att ha en bra uppgift framför sig, jag tror på spets och slut. På Solvalla går jag på Robert Berghs starka femåring som det låter väldigt bra på. Däremellan ska dragen också vinna, glöm inte bort dem. Nu kör vi!


Singelstrecken

5 Opalis (V86-3) blir favorit i ett väldigt lågklassigt lopp. Jag brukar inte vilja spika i lopp som detta är men eftersom Opalis troligen får ledningen tidigt så ser jag ingen som slår henne. Hon har varit i Sverige en gång och vann då från ledningen på ett bra sätt. Jag tror inte man kommer upp till Sverige från Tyskland om man inte har väl förberett. Dem värsta motbuden har spår långt ut och kommer få göra grovjobbet, jag tror Markus löser detta.

3 Tyson Dimanche (V86-6) har tagit två fina segrar på slutet och verkar verklgien vara på gång. Rapporterna från Robert Bergh låter väldigt bra och jag tror han bara är bäst här. Han har spår tre i volten men träffar Robert rätt så tror jag han kan trycka sig till ledningen och därifrån är det en toppchans. Värst emot är 6 Mr Matjes som har springspår och kan få en bättre start, men skulle min spik inte få spets så är det inte kört. Känns som att han är den som kan vinna bakifrån också och tål att göra en del själv. Jag spikar Bergh!

Dragen

8 Ray Ban (V86-1) har toppform och spurtade faktiskt ner Frozen senast i Danmark. Han behöver sin smygresa och jag tror Ken Ecce kommer backa ner i det lilla fältet och blir det bra fart så har han en vass speed till slut.

6 Stella Pona (V86-4) har fin form och blir bortglömd ikväll. Jag varnade jag för näst senast när hon var ute på V75 men då blev det ingen framgång. Jag tycker hon möter ett mer passande motstånd ikväll och eftersom hon är snabb ut så kan hon få en bra position. Skulle det klaffa så har hon en bra avslutning och kan skrälla till 4%.

11 Ukebell Jet (V86-5) var bra som tvåa senast efter ett tufft lopp. Han brottas med tråkigt utgångsläge ikväll men skulle det klaffa så kan han verkligen röra på sig. Blir bortglömd och måste med om favoriten sviker.

Spelstopp på V86 är 20.30


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Sharp Dream

DD-2: 5 Västerbo Grosbois

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB