Startsida / Inlägg

V75-Tips Gävle

av MLipovac

Vi ska avverka fyra V75 omgångar på fyra dagar där den stora höjdpunkten är på söndag när vi får en multijackpot på Romme. Jag tror den potten kommer fyllas på efter kvällens tävlingar på Gävle, omgången ser favoritbetonad ut och chansen att det bli jackpot på femmorna är stor. Jag kommer gå på två klara favoriter och sedan försöker vi jobba in några skrällar i dem andra loppen för att försöka få upp utdelningen. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

7 Volocity De Vie (V75-1) tycker jag är omgångens bästa spik. Han imponerade i debuten för Nurmos för två starter sedan när han bara mosade allt från utvändigt ledaren. Senast trodde jag mycket på honom men då forcerade Erik honom lite för mycket och han galopperade. Nu har han pausat lite och är förberedd att mosa detta gäng. Jag tror Jorma kommer köra sig till spets och sedan får dem andra köra om andrapriset. Skulle Jorma inte gör det så har han toppchans från alla andra positioner.

2 Målykke A.M (V75-4) blir omgångens största favorit. Det kanske kittlar ock gardera ett orutinerat kallbod men när Jan-Olov Persson säger att han bara ska vinna detta då rättar jag in mig i ledet och spikar. Han spurtvann väldigt enkelt i årsdebuten och kommer troligen gå framåt med loppet i kroppen. Han ska göra debut bakom bilen vilket kan vara oroande men jag tror han löser det, man kan kolla på det innan man lämnar in. Han är snabb ut och jag tror Jan-Olov kommer köra sig till ledningen tidigt och sedan är detta loppet över.

Dragen

8 Moe Tjalve (V75-2) är en luring i ett öppet kallblodslopp, han har bytt regi och jag tror inte man åker till Gävle bara för att få ett lopp i kroppen. Har en känsla att han kommer göra ett bra lopp och löser det sig med positionerna så kommer han vara med i segerstriden.

2 Feed Your Head (V75-3) gör intressant debut i Sverige. Hon tränas av Björn Goop och jag är spänd på att se vad hon kan åstadkomma på dom svenska banorna. Jag vet att hon är startsnabb och Goop kan välja hur han vill göra, jag tror på ett smyglopp och sedan får hon gå till slut. Favoriten i loppet gör årsdebut och Örjan brukar vara passiv, då kan Goop slå till.

11 Lukas Bris (V75-6) är väll kvällens roligaste drag till 1%. Han har fått två lopp i kroppen och närmar sig toppformen. Springspår på tillägg är bra då han är snabb ut, träffar man rätt kan han vara där fram direkt och med rätt resa kan han skrälla ordentligt.

Spelstopp på V75 är 19.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6,7,8,11,13

DD-2: 9 Queer Fish

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Lukas Bris

DD-2: 9 Queer Fish

Spelstopp för DD är 21.23


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB