Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Onsdag betyder V86-Xpress och ikväll delas omgången av Åby och Solvalla. Tycker det ser intressant ut på förhand och vi såg förra veckan att trots Månprinsens seger så gav åtta rätt riktigt fina pengar. Det gäller att sätta spikarna och få med någon rolig skräll så får man bra betalt. Jag har tre tänkbara singelstreck, ska invänta sista infon innan jag tar beslut om jag tar alla tre eller om jag garderar någon. Har hittat några drag som ni inte får glömma. Mot 8 rätt!


Tänkbara singelstreck

1 Dice Man (V86-2) trodde jag på en del senast och han gjorde ett bra lopp. Jag tror det är dags för första årssegern ikväll. Tycker han har tagit loppen han fått bra och från sitt innerspår ikväll tror jag han håller ut värsta motbudet 2 Titan Brodde och då kan Ulf få bestämma en bit i loppet. Sedan tror jag han kan bli svår att slå för dem övriga. Distansen är till hans fördel och när han inte ens är favorit så tackar jag och spikar.

6 Le Vicomte (V86-3) växer sakta med säkert i procenten och kommer vara klar favorit till spelstopp. Peter Untersteiner låter riktigt nöjd med sin häst och tror att han kommer göra ett bra lopp direkt. Han öppnar bra och det ser ut som att han får överta ledningen ganska tidigt och då kan han bli svårfångad till slut. Man ska även rycka framskorna på honom vilket jag tror är ett plus och Henriette Larsen som kör är en av dem bästa lärlingarna vi har i landet. Händer inget oväntat så har han en bra chans från ledningen.

2 Well Done La Marc (V86-8) spikade jag senast på V75, då blev Björn fast på innerspåret med henne och fick aldrig chansen att visa hur bra hon är. Ikväll har hon vunnit spårlottningen, hon är snabb ut och har en stallkompis som kan hjälpa henne och svara ut dem andra längre ut i banan. I ledningen växer Well Done La Marc (vunnit 7 av 8 från ledningen) och jag tror att Erik Adielsson har en bra chans att avsluta kvällens omgång.

Dragen

1 Swarovski Broline (V86-1) gjorde debut för Peter Untersteiner senast och blev tempotorsk. Ikväll har hon innerspår och kommer få en bra resa då fältet är litet, man ska plocka av skorna vilket är intressant. Stämmer det för henne så kan hon skrälla i inledningen.

7 Valborg Marje (V86-4) är en häst jag gillar, hon är bra men har lätt att strula till det för sig. Nu har hon pausat men det låter på Paw att han är nöjd med henne. Jag tror han kommer ladda med henne då hon är snabb ut och skulle hon komma ner i en bra position då kan hon segerstrida direkt efter vila.

4 Fairplay Pellini 6 Gizmo De Veluwe (V86-6) är två drag jag plockar med mot den stora favoriten. Den förstnämnde har varit sämre i vinter men är en häst med hög kapacitet. Han kommer lättas ikväll och det gynnar denna starka herre. Från ett bra utgångsläge tror jag han är med och slåss om det. Den sistnämnde gjorde årsdebut efter lång vila senast och jag gillade vad jag såg. Jag tror han kommer gå framåt med loppet i kroppen och skulle han komma till ledningen så kan han hålla väldigt länge. Distansen idag passar honom bättre och han är given på kupongen.

Spelstopp på V86 är 20.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6,12

DD-2: 2,4,7

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Cabades

DD-2: 2 Well Done La Marc

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB