Startsida / Inlägg

Ett litet matlagningsknep!

av Paolo Roberto

Det italienska köket är inget komplicerat kök men det gör detaljerna desto viktigare! Ett litet knep som jag brukar använda mig av är att slå på två matskedar vatten tillsammans med oljan när jag steker gullök. Det gör att vattnet ångas bort och löken blir mjuk innan den steks. På så sätt får löken ingen stekyta, vilket man inte vill ha i en köttfärssås…

20130625-171251.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB