Avsnitt

 

Resultaten som gör en stolt!

Jaaaaaaaaa! Idag klarade jag av att springa 2,5 km i skogen i massa backar utan ett endaste stop. Hur stolt som helst. Kanske busenkelt för vissa, men för mig är det stort. Innan jag började med pepp, orkade jag knappt springa 100 meter utan att få andnöd. Så snart kanske man ska anmäla sig till … Läs mer »

-45 kg tillsammans :)

Idag var jag och Fanny och tränade, min son stod bara och glodde på Fanny, sa inget så sa jag till honom: visst är Fanny smal?! Aaahh svarade han bara För att lyckas är mitt största råd att hitta ngn som finns där i vått och torrt, jag fick slita m Fanny i början tills … Läs mer »

- 29,1 kilo

Det är helt sjukt har gått ner 29,1 kilo sedan starten med pepp den 15 januari. Sista inspelningen med pepp var den 19 mars och sedan dess har jag gått ner 10,1 kg på egen hand. Vilket är sjukt stort för mig. Som bantat förut och gett upp. Fast med viktklubb så känns det verkligen … Läs mer »

+ / – vecka!

Början på denna vecka var inte den roligaste med en viktuppgång på 0,5. Så alltså 89,7. Vet inte om det har att göra med att jag kört lite egen fys och inte bara pass på gymmet. Så det var bara att kriga vidare bytte ut frukosten lite och åt mer sallad och mindre kolhydrater. Så … Läs mer »

Under 90

Efter den tredje veckan utan pepp så går allt super bra. Man börjar testa på de man avstått under pepp tiden. Men snabbmaten är inte god längre. Men förra helgen hade jag mina bästa vänner över på lite vin och tilltugg. Förr kunde man ju dricka en del utan att man blev berusad. Men det … Läs mer »

20 centimeter är borta!

Hej igen! Nu har det gått en vecka sedan sist. Centimetrarna och kilona bara försvinner. Hur kul och sjukt som helst. När jag startade med pepp så hade jag 117 runt midjan och nu när jag mätte mig så var jag nere på 97. Kolla bilden! ( den till höger är för några veckor sedan, … Läs mer »

Första veckan utan pepp

Nu har det gått lite mer än vecka sedan vi tog farväl av pepp. Men inte har man gett upp för de. Är mer taggad nu typ. För er som såg sista avsnittet av pepp så hade jag gått ner 19 kilo på åtta veckor. Men som ingen vet är att jag tjuvstartade lite innan … Läs mer »

Planen för att lyckas

20130324-203354.jpg
I morgon sänds sista avsnittet av pepp. Man kommer sakna alla dom man jobbat med under den här tid. Det är nu det svåra börjar att lyckas på egen hand. Men har planerat lite hur jag ska göra. Tänkte väga mig en gång i veckan och lägg upp det här. Träna 2-3 ggr i veckan … Läs mer »

Fem kilo ner på åtta veckor

Samsung
Så var det dags för bokslut. Det låter kanske inte så märkvärdigt att gå ner från 96 kilo till 91 kilo på de här åtta Pepp-veckorna. Men jag är glad och stolt. Efter att jag slutade med elitfotboll sommaren 2000 vid 24 års ålder har mitt liv varit – med vissa undantag – en resa … Läs mer »

”Folk kollar vad jag stoppar i kundvagnen”

anna skipper
Hur kommer man i form lagom till sommaren, vad ska man inte äta i påsk och varför är man så hungrig på bakfyllan? Viktklubb har förhört veckans PEPP-gäst och matexpert Anna Skipper. Läs mer »