Startsida / Inlägg

Ett möte som går till historien?

av Lina Olofsson

Jag är så trött att jag inte ens orkade ta av mig jackan när jag kom innanför dörren. Sitter fortfarande med den på mig och skulle kunna somna här och nu. Haft en galet fullspäckad dag som avslutades i Vasastan och ett högst intressant möte i fyra timmar.

Det skulle diskuteras pokerns framtid och de starkaste rösterna var inbjudna. Det var ett historiskt möte på många sätt. Inte för att jag vet om vi egentligen kom fram till något konkret men alla har vi samma inställning. Alla vill främja pokern och driva den framåt. Alla vill förbundets och den enskilde spelarens bästa. Sen hur bästa vägen är att gå tål att tänkas på men några intressanta förslag dök upp. Jag hoppas att styrelsen, oavsett vilken det blir efter årsmötet den 26 februari, kommer att lyckas vända denna neråtgående trend men med denna grupp som bollplank så borde det inte vara några som helst problem… 

IMG_7672.jpg

Kommer en längre blogg med mer reflektioner men som sagt ögonen går i kors! 

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktör: Joakim Magné
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB