Jag och chefen kom överens om att jag skulle betygsätta Englands spelare efter onsdagens vänskapslandskamp.
Nu kom ju en Zlatan-show av historiska mått emellan så betygsättningen av de engelska lirarna känns inte riktigt lika angelägen. Men Premier League-bloggen lever ju sitt liv oavsett Zlatans prestationer så, vafan, här är de.

Mina betyg på England:

Joe Hart, Manchester City…………….5
Sviktade än en gång i landslaget. Svagt ingripande på frisparken och var ute och seglade i upprinnelsen till Zlatans otroliga 4-2-mål (vad skulle Hart ut och göra, mittbackarna var ju på plats?).

———————————————
Glen Johnson, Liverpool (74)……..6
Solid insats så länge han var på plan. Fick svagt understöd av Sterling i första halvlek och kan inte lastas för Zlatans första mål då han flyttat upp i ett tidigare skede när Sterling tappade boll.

Gary Cahill, Chelsea………………5
Kommunikationsmissar i eget straffområde och var underlägsen i duellspelet mot Zlatan Ibrahimovic. Det här var inte Cahills bästa landskamp.

Steven Caulker, Tottenham (74)…..6
Inledde skakigt i debuten och tappade bort Zlatan i förstaläget vid 1-0-målet. Revanscherade sig när han stötte in 2-1-målet. Hade sedan stora problem att hantera Zlatan i andra halvlek.

Leighton Baines, Everton………….7
Gjorde allt man kan önska av en vänsterback. Smart, begåvad i första halvlek. Slog ett par fina inlägg i ett skede när England dominerade.

Leon Osman, Everton……………..7
Den 31-årige debutanten var inte så involverad i inledningen av matchen. Tog fler initiativ i andra halvlek där han hade en bra period.

Steven Gerrard, Liverpool (74)…….8
Var taggad i sin 100:e landskamp och dominerade mittfältet i första halvlek där han ofta blev omarkerad och kunde styra från låg mittfältsposition. Perfekt frispark till Caulkers 2-1-mål. Ställningen var 2-1 till England när Gerrard lämnade planen…

Tom Cleverley, Manchester United (61)….…6
Initiativrik och aktiv i det korta spelet i första halvlek. Brände ett jätteläge i första halvlek.

Raheem Sterling, Liverpool (86)…..7
Otroligt stort att göra debut som 17-åring. Tappade bollen i ett kritiskt läge vilket ledde till Sveriges 1-0-mål. Fin crossboll till Ashley Young i upprinnelsen till 1-1. Lyfte sig avsevärt när han fick ta klivet över till vänsterkanten. Hade ett bra samarbete med Baines under en period i andra halvlek. Förlorade boll än en gång i ett farligt läge efter paus – måste kapa bort sådana misstag. Men det är lätt att glömma att grabben är 17 år.

Danny Welbeck, Manchester United….7
Rörlig och löpvillig. Ibland slarvig med possession. Fox in the box-mål när han slängde sig fram och styrde in 1-1.

Ashley Young, Manchester United (61)……6
Började tveksamt, men svarade för en finfin prestation när han lurade Sebastian Larsson och slog ett precist inlägg till Welbecks 1-1.