Kan Harry Kane återupprepa sin superdebutsäsong? Ja, det var många som undrade det i somras.
Nu är han på väg att toppa den.
Harry Kane dunkade dit ligamål nummer 18 och 19 när Tottenham tog en ytterst viktig trepoängare i titelkampen.

Hopplösa Aston Villa utgjorde dagens hinder för Tottenham och det var, i ärlighetens namn, inte mycket till hinder.
Spurs dominerade första halvlek och det var länge Brad Guzan som höll Aston Villa kvar i matchen. Det var bara en tidsfråga innan 0–1 skulle komma och minuten före paus kom det.
Dele Alli, guldklimpen Dele Alli, vann en frispark, men istället för att rulla runt sjuttioelva varv tog han hand om bollen och medan Aston Villa-spelarna stod och sov serverade han Kane ett friläge som anfallaren förvaltade på bästa sätt.

Direkt etter paus kom 0–2, återigen var det Harry Kane som dök upp på rätt ställe, återigen efter framspelning av Dele Alli (men jag är inte på Rit-Olas linje där och tror också att Alli menade passningen till Erik Lamela).
Nåväl, segern var kassaskåpsäker och Tottenham sätter nu press på Leicester i toppen.
Harry Kane målskörd är imponerande. Nu är han uppe i delad ledning i skytteligan med Jamie Vardy (två engelsmän i topp i skytteligan!). Och detta trots att det dröjde 26 september och sjunde omgången innan Kane hittade rätt.
Ni minns säkert hur snacket gick då. ”Kane var en one hit wonder”. ”Han hade sin säsong ifjol”.
Men Kane är the real deal. En forward som jobber så hårt som han gör, som springer så smart som han gör, kommer alltid att få chanser.
Förra säsongen var ingen engångsföreteelse. Harry Kane är uppe på 19 mål.
Den här våren finns chansen att kröna målskörden med en ligatitel.
Det, om något, vore svar på tal till tvivlarna.

***
Har Dimitri Payet tagit över från Christian Eriksen som Premier Leagues frisparkskung?