Startsida / Inlägg

Ökat intresse för Ipads

av Peter Pettersson

Efterfrågan på Apples stora 10,5-tums Ipad Pro ser ut att öka. Enligt analytikerna på GfK, väntas de nå 600 000 enheter per månad i juli, upp från nuvarande nivåer på cirka 500 000 per månad. För innevarande år räknar GfK att Apples leveranser når 5-6 miljoner enheter. Efterfrågan på den nyligen lanserade 9,7-tums Ipaden väntas öka kraftigt i slutet av andra kvartalet, till mer än  4m enheter per månad i juni och juli.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB