Pssst

Pssst

Startsida / Inlägg

Hittade den vinnande formeln

av Anna Flytström

+

+

=

Jag lyckades för första gången nånsin komma hem med en välfylld påse från Vintagemässan. Jag har äntligen upptäckt tricket för att hitta något där: först festa bort hela fredagskvällen (gärna med kollegan Nina i DJ-båset), sedan göra helt andra aktiviteter på lördagen (kolla på Ernst Billgrens tavlor t. ex), och till sist sega bort söndagen fram till den allra sista öppningstimmen. Då är inte så mycket grejer kvar (vilket gör det lättare att gå igenom), ingen trängsel i provrummet och alla säljare sänker priserna jättemkt för att slippa ta med sig allt hem igen. Fyndade bland annat den här tröjan från Veronique Branquinho som just nu gör måndagsjobbandet lite mindre segt.

 • Tjänstgörande redaktör: Fredrik Palmqvist
 • Chefredaktör, ansvarig utgivare och VD: Jan Helin
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Sajtchef: Lena Widman
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB