Startsida / Inlägg

YOGHURT MED TOPPINGS.

av Filippa Salomonsson
IMG_5773 IMG_5769

Min go-to när det gäller frukost och mellanmål är FET grekisk eller rysk yoghurt med olika toppings. Ofta blir det chia seeds, riven kokos, russin, blåbär, hallon och/eller mandlar. Släng i det som du har hemma – testa lite! Köp inte någon processed lätt yoghurt… usch!

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell, Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB