Startsida / Inlägg

Nu jävlar

av Sanna Lundell

ska dessa ut ur mitt hus. De här små kräken alltså. Så vidriga. De bara mörsar in saker i sina små käftar och växer och har ingen som helst känsla för att lämna guldfiskarna i fred. Fenorna blir mer och mer nedtuggade för varje dag. Dumma djuraffärskille som en gång sa att ”det går jääääättebra att blanda afrikanska klogrodor och slöjstjärtar”. Sadist. Är ändå så pass djurvänlig att jag absolut inte kan tänka mig att spola ned dem i toan som jag har hört att folk gör med sina fiskar. Nej, jag har hittat en adoptivföälder åt dem. Eller en hel adoptivklass in fact. Niorna i Rinkebyskolan. Ta väl hand om monstren!

grodjävlar.jpg

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktör: Micke Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB