Startsida / Inlägg

Stoppad av vakt – Stor säkerhet kring Zara Larsson

av Tobbe Ek
Foto: Pontus Orre
Foto: Pontus Orre

Vakterna har stenkoll kring Zara Larsson. När hon gick till logerna direkt efter at ha snackat med Clara Henry så stoppade de en förbipasserande som varit och handlat dryck. han fick snällt vänta på behörigt avstånd medan Zara passerade.

alcazar Anton Ewald carola David Lindgren esc gina dirawi Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival måns Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia perrelli Robin Bengtsson saade sanna nielsen schlager zweigbergk
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB