Startsida / Inlägg

Bra idé Norge – men ni är tvåa på bollen

av Tobbe Ek

Oj, det här är lite jobbigt. Ninjamasken med lysdioder är ju faktiskt en ganska kul gimmick för norska JOWST och det norska teamet har tryckt upp såna masker som delas ut till fans och press här i Kiev.

Problemet är ju bara att storfavoriten Italien har gjort samma sak, med gorillamasker som delades ut i går.

Bild 2017-05-06 kl. 15.21.26

Och Norge är ingenstans i närheten av samma genomslag som italienska Francesco Gabbani och hans låt Occidentali’s Karma. Möjligen delade Norge ut de här maskerna redan efter första repetitionen, men jag har inte sett dem tidigare och här i presscentret känns det tyvärr ändå som att de är tvåa på bollen med en kul idé.

Inte deras fel så klart. Maskerna har ju inte beställts över en natt utan trycktes givetvis för ett tag sen och har fraktats hit från Norgen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

alcazar Anton Ewald carola david lindgren David Lindgren esc gina dirawi Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia perrelli Robin Bengtsson saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB