Startsida / Inlägg

Kan ha varit den 73:e bästa efterfest jag varit på

av Tobbe Ek

Det var lite av en avmätt fest igår. Kanske en av de tråkigaste jag varit på under min Melodifestival-karriär. Och då var det min 73:e efterfest som Aftonbladet-reporter.

Men tro inte att det var händelselöst för det, häng med här i bloggen nu så ska jag uppdatera om allt som hände. Det var en hel del drama, kärleksdrama bland annat. Och journalistdrama. Jag skällde ut en person så folk hört av sig nu på morgonen för att kolla att allt är bra.

Mer om det lite senare, men vi måste väl ta det här i kronologisk ordning tänker jag.

alcazar Anton Ewald carola David Lindgren esc gina dirawi Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival måns Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia perrelli Robin Bengtsson saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB