Startsida / Inlägg

Inget fyllesnack, Martin!

av Tobbe Ek

Bild 2018-03-11 kl. 09.44.36Martin Almgren. Jag säger vad jag tycker. För det är mitt jobb. Så när jag säger till dig hur förbannat imponerad jag blir över hur du intar scenen och fyller arenan med din röst, i en låt som ger mig rysningar.

Då gör jag inte det för att jag vill få nån poäng. Eller för att jag har nåt syfte med det, annat än att det är vad jag känner, här och nu och då. Så nu säger jag det igen så att du inte tror att det var nåt fyllesnack 03:25 i natt.

alcazar Anton Ewald carola david lindgren David Lindgren esc gina dirawi Henric von Zweigbergk loreen mede melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia perrelli Robin Bengtsson saade sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB