Startsida / Inlägg

Mitt hjärta blöder…

av Annika Sjöö

För det första så är jag sjuk igen…det lilla immunförsvaret jag trodde att jag hade, fanns uppenbarligen inte alls. Jag blir så trött!

Visst har jag blivit varnad för att de första småbarnsåren innebär en del sjukdomar för både barn och föräldrar, men nu har det varit lite VÄL mycket!

Man blir ju alltid sjuk vid fel tillfälle också…i helgen ska jag ha sh’bam utbildning i Stockholm. Jättekul, men så dålig tajming! Ingen kan ta den för mig så jag måste helt enkelt åka upp till Sthlm ändå. Därför sitter jag på tåget nu…

Det blev inte heller bättre av att Kelvin var helt förstörd över att mamma skulle åka iväg med tåget! Jag grät faktiskt en liten skvätt precis. Mitt hjärta blöder när jag behöver åka ifrån honom och han är ledsen! Antar att jag inte är ensam om det?:-)

Det positiva är att dessa utbildningshelger brukar gå sjukt fort och vips så är jag hemma hos min lilla älskling igen! Längtar…

Kram

20120615-165543.jpg
Kategorier Mitt liv | Kommentarer

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB