Startsida / Inlägg

Panerad rödspätta

av Annika Sjöö
20131123-194520.jpg

Hej!

Är det någon mer än jag som gillar fisk?
Vanligtvist blir det mest lax, men panerad rödspetta är ju sååå gott! Och du behöver inte panera med vetemjöl:-)
Det går strålande att blanda ca 0,5 dl kokosmjöl med 0,5 dl sesamfrön, salta och peppra och först doppa filéerna i ägg innan mjölblandningen!
Testa!
Kram

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB