Klart: Zaza till West Ham

Då var det klappat och klart då.

West Ham förstärker anfallet med Simone Zaza, 25.

Italienaren anländer på ett säsongslångt lån från Juventus, till en kostnad av 55 miljoner kronor. West Ham meddelar även att det i affären finns inskrivet att om 25–åringen når upp till förbestämt antal matcher kommer affären bli klar, till en kostnad av ytterligare 220 miljoner kronor.

– Jag vill bli en bättre spelare och jag vet att jag kan bli det i West Ham. Tråkigt nog kunde vi inte kvalificera oss till Europa League men jag hoppas att jag kan hjälpa klubben att göra det nästa säsong, säger Zaza om affären.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier