Bekräftat: Avtalet med Liverpool klart

Ja, det är bara för Liverpool-fansen att jubla. Philippe Coutinho har skrivit på ett nytt ”långtidskontrakt” med klubben.

– Jag skriver under det här avtalet för att stanna här några år till eftersom det är en stor ära för mig. Det gör mig lycklig eftersom jag välkomnades hit av alla inom klubben och supportrarna med öppna armar. Jag är väldigt tacksam för vad den här klubben har gett mig, säger Coutinho till Liverpools hemsida.

Enligt Liverpool Echo är kontraktet skrivet till 2022, utan någon förutbestämd utköpsklausul. Lönen, motsvarande 86 miljoner kronor om året, gör brassen till klubbens bäst betalde spelare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier