”Manchester United offrar Rooney för Lukaku”

Sedan Zlatan Ibrahimovics knäskada har Manchester United tittat på spelare som kan ersätta den svenske anfallaren. Evertons målkung Romelu Lukaku ska ses som ett möjligt alternativ – men konkurrensen är hård. Bland annat sägs Chelsea ha ögonen på belgaren och därför vill United locka med något extra, uppger Daily Express.

Vid en eventuell affär ska Manchesterklubben vara beredd att slänga in anfallaren Wayne Rooney. Engelsmannen kom som bekant från just Everton till United 2004 och har fått allt mindre speltid sedan José Mourinho anlände till Old Trafford.

Hur Lukaku ställer sig till en eventuell återförening med gamle tränaren José Mourinho är oklart men agenten Mino Raiola har tidigare sagt att han förväntar sig en prislapp på uppemot en miljard kronor för anfallaren.

– Marknaden styrs av de som köper så om en klubb behöver Lukaku kan Everton förvänta sig en sådan övergångssumma, sa Raiola till TalkSport.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier