Eriksen: Vore svårt att säga nej till Barça

Christian Eriksen kommer från ännu en finfin säsong i Tottenham.

Nu kopplas den 25-årige dansken samman med Barcelona och i en intervju med Ekstrabladet.dk erkänner han att det vore svårt att tacka nej om den katalanska klubben bestämmer sig för att lägga in en offensiv.

– Barcelona är en stor klubb och det är nog inte så många som hade tackat nej till det. Men det är skillnad på löst intresse och konkret intresse. Just nu har jag inget att säga om det. I framtiden ser jag mig själv spela på högsta nivå. Det är vad jag drömmer om. Det kan handla om två till tre år in i framtiden. Och det kan handla om en annan klubb men det kan lika gärna handla om Tottenham och att vi har klivit upp på den höga nivån, säger Eriksen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier