Uppgifter: Bristol City kallar tillbaka Engvall från Dif

Gustav Engvall har gjort succé sedan låneflytten från Bristol City till Djurgården. Anfallaren har smällt in sex mål på tolv omgångar, något som placerar honom på en delad förstaplats i allsvenskans skytteliga.

Men snart kan det vara slutspelat i blåränderna.

Engvalls lånekontrakt går ut den 16 juli och av lokalpressen Bristol Post att döma blir det ingen fortsättning i Stockholm – utan 21-åringens fina vår verkar tvinga honom tillbaka till England.

Tidningen skriver att Bristol Citys spelarlånsansvarige, Brian Tinnion, har klargjort att Engvall ska återvända till Championship-klubben så fort avtalet med Dif går ut. Detta för att ansluta till spelartruppen som vid det laget redan kommit igång med försäsongsträningen.

Brian Tinnion uppmärksammade i söndags gladeligen sina följare på Twitter om att Engvall gav Djurgården ledningen i derbyt mot Hammarby och hintade i en efterföljande tweet att en stark försäsong ger honom en bra chans att slå sig in i Bristols startelva.

 

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier