”Chelsea nekar Reals krav för James”

Chelsea har under en tid ryktats vilja lägga en del av värvningspengarna på Real Madrids James Rodriguez.

Nu skriver dock Evening Standard att övergången troligtvis inte lär bli av. Den engelska klubben ska nämligen inte vara så pigg på att bemöta Reals krav på omkring 770 miljoner kronor för colombianen.

Frågan är om Madridklubben är beredd att sänka prislappen. Zinedine Zidane och resten av ledningen uppges ha varit tydlig med att James, som kom till klubben efter succén i VM 2014, inte ingår i några framtidsplaner.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier