”Arsenal tvingar bort Alexis från London”

Ja, så beskriver Independent verkligheten i det fall Alexis Sanchez väljer att inte förlänga sitt utgående kontrakt med Arsenal.

Tidningen påstår, med hänvisning till källor inom Arsenal, att chilenarens önskan varit att stanna i London eftersom han trivs så bra i staden. Intresse har också funnits från Chelsea men Arsenal vägrar att släppa stjärnan till en rival.

Manchester City förväntas dock testa hur envisa London-klubben är med det genom ett bud på motsvarande 555 miljoner kronor för 28-åringen – men det kommer enligt Independent ofrånkomligen att avvisas.

Vill Alexis Sanchez ändå lämna Arsenal är hans kvarvarande alternativ tyska Bayern München. De har än så länge inte lagt något bud på anfallaren men kan tvingas att agera om City gör verklighet av sitt bud.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier