Uppgifter: Berg till Al Ain

Filmen här nedan må kännas otydlig. Men enligt uppgifter i grekisk press och från twitterfilmaren själv ska det här vara landslagsforwarden Marcus Berg på jakt efter bostad i Al Ain i Förenade Arabemiraten.

 

Enligt grekiska SDNA ska det redan finnas en muntlig överrenskommelse om en övergång till Al Ain från Panathinaikos.

Enligt uppgift ska det handla om 100 miljoner netto för Marcus Berg i lön över tre år, samt 10 procent av övergångssumman. Kul för bankkontot, men knappast en flytt som Janne Andersson jublar över – om den går igenom.

/Michael Wagner, Erik Karlsson

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier