”Blåst av Lindelöf – nu på medicinsk undersökning”

Det påstås att Michael Keane blev rasande när Manchester United valde Victor Nilsson Lindelöf framför att värva hem den 24-årige United-produkten. Nu ser försvararen i alla fall ut att kunna trösta sig med ett annat klubbyte.

Enligt The Sun (vi vet men den här är ändå sannolik) så kommer Keane nu genomgå den medicinska undersökningen inför en övergång från Burnley till Everton värd motsvarande 275 miljoner kronor. 25 procent av övergångssumman tvingas Burnley dock skicka vidare till 24-åringens gamla klubb United.

Keane får i sin tur en veckolön på 1,1 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier