Agenten: ”Jorginho väntar på erbjudanden”

Napolis mittfältare Jorginho, 26, har tidigare länkats ihop med en flytt till Manchester United och Arsenal. Nu berättar hans agent att italienaren väntar på erbjudanden, och att agenten själv är öppen för att inleda diskussioner.

”När det kommer till januarifönstret, så finns det ingenting att prata om. Däremot i juni, och det gäller för alla spelare, så får vi se vad det kommer in för bud. Från och med 1 februari så börjar allting om igen”, har agenten Joao Santos sagt till Tuttomercatoweb.

Den Brasilien-födda italienaren har uppgetts vara den långsiktiga ersättaren till Michael Carrick på Old Trafford.

Jorginho har spelat i Napoli sedan 2014, och närmar sig 150 framträdanden i klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier