”Liverpool vill kapa Sanchez-affären”

Först verkade en flytt till Manchester City vara klar.

Sedan skulle affären kapas av Manchester United.

Nu slänger vi in ännu en möjlig destination för Alexis Sanchez – nämligen Liverpool!

Det är Mirror som rapporterar att Jürgen Klopp har kommit över hela grejen med att inte strössla pengar på nya spelare, och är nu beredd att roffa åt sig Arsenal-spelaren framför näsan på alla. Tränaren uppges diskutera med FSG om hur en eventuell övergång kan bli verklighet.

Transfersumman är inte det största problemet enligt tidningen, utan lönen. Både City och United är villiga att ge chilenaren omkring tre miljoner kronor i veckan. Liverpool betalade visserligen Philippe Coutinho runt två miljoner, men tre kan möjligen vara lite väl magstarkt för FSG. Samtidigt är Klopp medveten om att Liverpool måste upp i dessa summor för att kunna matcha övriga klubbar i toppen av Premier League.

To be continued.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier