Övergången nära – Sanchez lämnade spelarhotellet

Det är inte bara Manchester Uniteds Henrikh Mkhitaryan som tagit farväl av sina lagkamrater under fredagskvällen.

Daily Mirror rapporterar nu om att Alexis Sanchez, som uppges gå åt motsatt håll, gjort precis samma sak.

Arsenal möter Crystal Palace hemma på lördagseftermiddagen och chilenaren ska ha befunnit sig på spelarhotellet tillsammans med lagkamraterna under fredagen för att förbereda sig till matchen. Men när han sedan mottagit informationen om parterna ska ha gjort framsteg i förhandlingarna tog stjärnan farväl av sina lagkamrater och lämnade hotellet.

Enligt uppgifter kommer United betala cirka 390 miljoner svenska kronor i övergångssumma för Sanchez – cirka 220 till Arsenal och 170 till spelarens agent Fernando Felicevich – och 29-åringen sägs tjäna totalt cirka 5 miljoner i veckan över fyra och ett halvt år.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier