23 april 2014 @ 22:55

A Day´s March

a1

 

I kväll har jag och min man varit på öppningen av den nya supersnygga herrbutiken A Day´s March.

a2

 

a3

 

a4

 

a9

 

a5

 

a6

 

a8

 

a7

Här hittar ni skjortor, tröjor,slipsar och t-shirts för alla tillfällen till bra priser. Färgskala på kläderna är lika snygga som butiken och hela konceptet är otroligt genomtänkt och inspirerande. Jag ser fram emot att se min man i de här kläderna.

a10I morgon öppnar butiken, så skynda er till Kungsgatan 3 och överraska någon kille ni tycker om med ett nytt klädesplagg lagom till helgen. För er som inte bor i Stockholm kan jag glatt meddela att en webshop öppnar inom kort.

 

22 april 2014 @ 10:57

Norrbackagatan

no9J

Just nu ligger ett gäng lägenheter i olika storlek och form till salu på Norrbackagatan 60 i Stockholm. Ni hittar dem hos ESNY här.

no1

 

no11

 

no2

 

no4

 

Jag har tillsammans med min ”kollega” i det här fallet IDA varit med och tagit fram ett koncept för lägenheterna, färgsatt kök, badrum och alla platsbyggda garderober samt trapphus. (Köken går i en grå ton som inte riktigt kommer fram på bild.)

no3  

2137873

no10

Styling av alla lägenheter står en annan superduktig tjej för, Maja.

 

 

 

18 april 2014 @ 17:45

Lite påsk å så..

p8

Heldag och lunch på stan tillsammans med min man, den bästa uppladdningen på en långhelg

p2

Det är inte varje år påskharen är en ung kille från en budfirma, men Tod verkade inte vidare bekymrad över det, snarare överlycklig över att leveransen var till honom. Tack bästa Gudmor Sofie.

p3

 

Kvällen spenderades hos vänner här ute tillsammans med min syster och hennes familj. En superkväll med massa god mat

p4

 

p5

 

p7

Den gamla klassikerna ”Råttfällan” plockades fram och Lou blev besatt..

p6

fikaI dag har vi mest laddat batterierna hemma med lite påskpyssel och massa fika. Inget hembakat här inte som i alla andra inredningsbloggar. Nä här bjuds det på klassiker som Pågens Kanelgifflar och Ballerina kakor.

I morgon är det påskafton och vädret lovar sol. Härligt. Glad Påsk alla läsare och TACK för att ni kikar in här, å till er som lämnar ett litet spår eller ger er till känna på stan EXTRA stort tack, det är väldigt kul.

 

 

 

15 april 2014 @ 11:28

Oh baby

Kulan

Äsch jag vet inte hur bra det syns på den här bilden, som dessutom är ca 5 veckor gammal från en parkering i San Diego, men kulan på magen den växer så att det knakar.

n1

Lite småsaker har jag i allafall börjat köpa, som Lakan och en filt  (man kan inte få för många va?) från H&M Home

n2

…och den här snuttefilten från bästa Aden+Anais. Lou har fortfarande kvar sin. Nappen från Wubbanub har jag blivit rekommenderad från Sofi, den har tydligen gjort succé, jag lyckades haffa de två absolut sista i hela LA, på Kitson på LAX flygplatsen. En till vår bebis och en extra till Sofis lilla Lily.

Nu börjar det helt klart bli dags för mig att tänka igenom vad vi har kvar hemma och vad vi behöver skaffa nytt till vår bebis. Vagn, bilbarnstol och barnsäng är tre saker som står högt på listan. Frågan är bara vad jag ska välja?!