18 april 2014 @ 17:45

Lite påsk å så..

p8

Heldag och lunch på stan tillsammans med min man, den bästa uppladdningen på en långhelg

p2

Det är inte varje år påskharen är en ung kille från en budfirma, men Tod verkade inte vidare bekymrad över det, snarare överlycklig över att leveransen var till honom. Tack bästa Gudmor Sofie.

p3

 

Kvällen spenderades hos vänner här ute tillsammans med min syster och hennes familj. En superkväll med massa god mat

p4

 

p5

 

p7

Den gamla klassikerna ”Råttfällan” plockades fram och Lou blev besatt..

p6

fikaI dag har vi mest laddat batterierna hemma med lite påskpyssel och massa fika. Inget hembakat här inte som i alla andra inredningsbloggar. Nä här bjuds det på klassiker som Pågens Kanelgifflar och Ballerina kakor.

I morgon är det påskafton och vädret lovar sol. Härligt. Glad Påsk alla läsare och TACK för att ni kikar in här, å till er som lämnar ett litet spår eller ger er till känna på stan EXTRA stort tack, det är väldigt kul.

 

 

 

15 april 2014 @ 11:28

Oh baby

Kulan

Äsch jag vet inte hur bra det syns på den här bilden, som dessutom är ca 5 veckor gammal från en parkering i San Diego, men kulan på magen den växer så att det knakar.

n1

Lite småsaker har jag i allafall börjat köpa, som Lakan och en filt  (man kan inte få för många va?) från H&M Home

n2

…och den här snuttefilten från bästa Aden+Anais. Lou har fortfarande kvar sin. Nappen från Wubbanub har jag blivit rekommenderad från Sofi, den har tydligen gjort succé, jag lyckades haffa de två absolut sista i hela LA, på Kitson på LAX flygplatsen. En till vår bebis och en extra till Sofis lilla Lily.

Nu börjar det helt klart bli dags för mig att tänka igenom vad vi har kvar hemma och vad vi behöver skaffa nytt till vår bebis. Vagn, bilbarnstol och barnsäng är tre saker som står högt på listan. Frågan är bara vad jag ska välja?!

 

 

11 april 2014 @ 09:45

Mix it Green

smoothie1

 

Min bästa boost just nu när ”gravidtröttman” slår till är smoothies av olika slag. Jag mixar gärna mandelmjölk med avocado, banan, bladspenat och fryst mango och ibland en nypa ekologiskt vaniljpulver.

smoothie2

 

I bland åker det även ned någon sked av världens godaste ekologiska jordnötssmör.

smoothie3

 

Så, med den här i magen blir humöret på topp igen. ( Lou fick välja sugrör!)

 

9 april 2014 @ 09:28

Love

nailsI går fixade jag naglarna hos bästa Patricia på Corinne & Friends i Sturegallerian. Hon lurade på mig en ny färg, jag som alltid väljer samma håller fortfarande på att vänja mig. Men härligt vårig är den, nu när jag fortfarande har lite USA färg kvar på kroppen.

På mitt pekfinger sitter en mycket kär present, jag har fått den av min vän Hanna. En symbol för vår vänskap, jag blir lika glad varje gång jag ser den. Med lite tur (för er som gillar den precis lika mycket som jag) så kommer den kanske i produktion snart!