27 juli 2014 @ 23:01

Till salu!

b2 b3 b4 b5 b6

Den här snygga lägenheten på 67 kvm ligger till salu i Malmö. Ni hittar fler bilder hos Bo-Laget. Hoppas ni blir lika inspirerade som jag av bilderna. Ni hittar alla bilder HÄR.

Nu njuter jag av sommar och semester men snart vet jag att suget efter att fixa hemma kommer komma igen. Vi har ett stort projekt på gång till hösten jag och min man, något jag ser fram emot massor.

 

24 juli 2014 @ 22:43

Baby bubbla

ju11

 

ju12

 

ju6

ju9

ju

ju4

sem3

 

sem1

Här kommer ett litet vykort från Bebis bubblan. Jag njuter av varje sekund. Sol, bad, glass, grillat, rosé, familjehäng, kompisbad, vattenskoter och mängder av bebisgos. I morgon fyller han 1 vecka och vi får nypa oss i armen, lyckan över att han är här hos oss nu.

 

18 juli 2014 @ 19:29

Noa

Noa1

I torsdagskväll satte det igång ordentligt, värkarna. Vi tog en promenad i kvarteret och tog en sista bild på mig och magen.

Noa2

Några timmar senare låg han i min famn. Vår efterlängtade lillebror Noa.

Nu tänkte jag gå in i bebisbubblan några dagar och bara njuta av min familj och sommaren. Tillbaka igen nästa vecka.

Kram

Sanna

15 juli 2014 @ 16:00

Days To Inspire

Nina Å

Min härliga, sprudlande, inspirerande och snygga kompis Nina har börjat blogga. Hon delar med sig av sin vardag med familjen som expat svensk i Frankfurt och massor utav mode, mat, resor och skönhetstips.

ninaå2 ninaå3 ninaå4

Det här vill ni inte missa. Spana in Ninas blogg ”Days to inspire” HÄR.

 

 

 

12 juli 2014 @ 20:47

Pimp my Ride

vagni1

Nu är den på plats, vagnen. Valet föll på en Bugaboo Buffalo all black och det känns verkligen som en perfekt vagn för oss.

vagni2

vagni3

Jag hade en Bugaboo till både Tod & Lou och därför känns det såklart kul med den här uppdaterade modellen. Så, nu är vagnen bäddad och klar och redo för sin jungfrutur.

Lakanen är Tod & Lous gamla inköpta på Bonti. Filten är en liten Cross Blanket av Pia Wallén, även den barnens gamla. Mjukdjuren är nyköpta och det är de blivande storasyskonen som valt dem.